Паркирането в центъра на Благоевград отново е платено. Синята зона заработи

...
Паркирането в центъра на Благоевград отново е платено. Синята зона заработи
Коментари Харесай

Разум - край на паркинг авантата в Благоевград

Паркирането в центъра на Благоевград още веднъж е платено.  " Синята зона " проработи след решение на Общинския спешен щаб, съобщи Българска национална телевизия.

Кратковременното платено паркиране в центъра на града беше краткотрайно анулирано на 19 март, 5 дни след оповестяване на изключителното състояние в страната. Целта беше жителите, които имат неотложна работа в центъра, да употребяват колите си, с цел да няма скупчване на пасажери в градския превоз.

Безразборното паркиране в центъра през последния месец обаче докара до взимане на решение за възобновяване на " синята зона ".

Имало хора, които не са работа и слизали в центъра с колите си и ги оставяли там с дни. По този начин възпрепятствали другите, които имали незабавна потребност да употребяват паркоместата.

Друга причина е, че клиентите, които са в зоната, също били затруднени да употребяват платените от тях места, защото други жители се настаняват на техните места.

Софийска община обаче продължава да пръска състрадание из столицата. За енти пък към този момент подопечните на Фандъкова оставиха безплатното паркиране в синя и лезена зона.

Стандарт неведнъж писа по този въпрос, както и за хаосът, който прозлиза от него. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР